Kasvohoito

PERUSKASVOHOITO sisältää kaikki klassisen kasvohoidon toimenpiteet, kuten kuorinta, ihon tarvitsemat tehoaineet, hieronta ja naamio. Tämä kasvohoito muokkautuu aina asiakkaan ihon tarpeiden mukaiseksi. Niinpä se onkin mainio valinta myös lahjakorttiin!

Hoidon kesto n. 1h 15min.

INFUZION-SYSTEM -täyteainehoito ilman pistoksia: Täyteaineena käytettävä hyaluronihappo imeytetään ihoon galvaanisen sähkövirran avulla, jolloin aine imeytyy ihoon tasaisesti ja saa ihon tuntumaan kiinteältä ja näyttämään säkenöivän kirkkaalta ja nuorekkaalta

INFUZION VOLYMIZER: Volymizer -ampulli sisältää vai puhdasta hyaluronihappoa. Toisin kuin aiempi INFUZION -ampulli, VOLYMIZER kohdistetaan ainoastaan kasvojen alueille, joihin halutaan lisää täyteläisyyttä, kuten huulet tai poskipäät. Ja tietenkin ilman pistoksia ja toipumisaikaa!

Suosittelen VOLYMIZER -hoitoa esim. 2-3 INFUZION -hoidon jälkeen antamaan lisää täyteläisyyttä valittuihin kohtiin.

EXCEED -mikroneulaus: Kun puhutaan mikroneulauksesta, jonka funktio on syvempivaikutteinen kuin päällimmäisen, kuolleista soluista muodostuneen ihokerroksen kanavoittaminen aineiden paremman imeytyvyyden saavuttamiseksi, tarkoitetaan toimenpidettä, jolla tehdään iholle hallittu mikrovaurio neulojen avulla. Tämä mikrovaurio ihossa saa aikaan luonnollisen ihon uudistumisen. Iho lähtee itse korjaamaan itseään ja näin kiihdyttää fibroplastisolujen toimintaa. Fibroplastisolut aktivoituvat muodostamaan iholle lisää kollageeni- ja elastiinisaäikeitä.

Mikroneulauksella pystytään vaikuttamaan juonteisiin ja ryppyihin, ihon kiinteyteen, arpiin ja pigmenttimuutoksiin. Hoitoa suositellaan kolmen hoitokerran sarjana niin että hoitoväli on 3-4 viikkoa

IN17 Cinderella Peel: Maitohappo pohjainen Tuhkimo- kuorinta, mikä sopii kaikille ihotyypeille. Kirkastaa ihon väriä, tasoittaa juonteita ja ryppyjä, parantaa ihon kollageenin ja elastaanin tuotantoa, tasoittaa pinnallisia arpia ja supistaa ihohuokosia. Maitohappokuorintaa suositellaan sarjahoitona, mutta sopii myös yksittäisenä kirkastavana kuorintana esimerkiksi ennen juhlia.

Uudistuneen kiinteyttävän linjan kotihoitotuottet saatavissa myös hoitolassani!