Kasvohoito

PERUSKASVOHOITO sisältää kaikki klassisen kasvohoidon toimenpiteet, kuten kuorinta, ihon tarvitsemat tehoaineet, hieronta ja naamio. Tämä kasvohoito muokkautuu aina asiakkaan ihon tarpeiden mukaiseksi. Niinpä se onkin mainio valinta myös lahjakorttiin!

Hoidon kesto n. 1h 15min.

ULTRAÄÄNIKASVOHOITO: Kuten edellä, mutta kasvohieronnan tilalla annetaan 20 min. ihoon stimuloivasti vaikuttavaa ultraääntä. Ultraäänihoito myös tehostaa tehoaineiden imeytymistä ihoon.

SOTHYS –ERIKOISKASVOHOIDOT: Ranskalaisesta SOTHYS –ammattilaiskosmetiikkasarjasta löytyy mitä innovatiivisempia kasvohoitoja ihosi erilaisia tarpeita täyttämään.

HYDRA 3Ha HYALURONIC ACID: Hoidon tavoitteena on kosteuttaa ja häivyttää ikääntymisen merkit. Supertehokas erikoishoito yhdistää kolmivaikutteisen hyaluronihappotrion ja miellyttävän pehmeät koostumukset, joiden ansiosta ihosta tulee täydellisen kosteutettu.

P3. TRI-COMPLEX: Uusi erikoishoito ikääntymistä vastaan. 1,5 tunnin tehokas erikoishoito suojaamaan ihoasi ikääntymisen ongelmilta: juonteet ja ihon veltostuminen.

Tämä taidokkaasti suunniteltu kiinteyttävä erikoishoito, kuten muutkin Sothys erikoishoidot, tarjoaa yhdistelmän tehokkaita täsmätuotteita ja rentouttavaa hierontaa. Viiden hoitovaiheen ja jopa kahdeksan ammattituotteen yhdistelmä takaavat tuttuun tapaan Sothys hoitotehokkuuden, täydellisen rentoutumisen ja näkyvästi nuorekkaamman ihon.

DETOX ENERGIE, energiaa ja kirkkautta ihollesi: Ilman saasteet ovat ulkoinen haittatekijä, jolle voit altistua asuinpaikastasi ( maaseutu/kaupunki ) riippumatta ja niiden vaikutus ihon ennenaikaiseen ikääntymiseen on todettavissa monella tasolla. Ihon herkkyysreaktiot lisääntyvät, kosteuden haihtuminen kiihtyy ja huokoset tukkeutuvat, mikä aiheuttaa ihon kunnon heikkenemistä (sameus, karheus, mikroflooran epätasapaino) ja sen seurauksena iho ikääntyy ennenaikaisesti.

Detox Energie kasvohoidon vaikuttavat aineet ovat orgaaninen seljanmarjauute, peptidit sekä orgaaninen siperian ginsengin juuriuute. Näillä saadaan aikaan ihon suojaus ilmansaasteilta ja vapailta happiradikaaleilta, puhdistava detox -vaikutus sekä ihosolujen energiatankkaus!

Suosittelen hoitoa kaikille ihoille kerran tai kaksi vuodessa ihon toimintaa tehostamaan ja tietenkin kotiin DETOX ENERGIE -kotihoitotuotteet!

INFUZION-SYSTEM -täyteainehoito ilman pistoksia: Täyteaineena käytettävä hyaluronihappo imeytetään ihoon galvaanisen sähkövirran avulla, jolloin aine imeytyy ihoon tasaisesti ja saa ihon tuntumaan kiinteältä ja näyttämään säkenöivän kirkkaalta ja nuorekkaalta

INFUZION VOLYMIZER: Volymizer -ampulli sisältää vai puhdasta hyaluronihappoa. Toisin kuin aiempi INFUZION -ampulli, VOLYMIZER kohdistetaan ainoastaan kasvojen alueille, joihin halutaan lisää täyteläisyyttä, kuten huulet tai poskipäät. Ja tietenkin ilman pistoksia ja toipumisaikaa!

Suosittelen VOLYMIZER -hoitoa esim. 2-3 INFUZION -hoidon jälkeen antamaan lisää täyteläisyyttä valittuihin kohtiin.

EXCEED -mikroneulaus: Kun puhutaan mikroneulauksesta, jonka funktio on syvempivaikutteinen kuin päällimmäisen, kuolleista soluista muodostuneen ihokerroksen kanavoittaminen aineiden paremman imeytyvyyden saavuttamiseksi, tarkoitetaan toimenpidettä, jolla tehdään iholle hallittu mikrovaurio neulojen avulla. Tämä mikrovaurio ihossa saa aikaan luonnollisen ihon uudistumisen. Iho lähtee itse korjaamaan itseään ja näin kiihdyttää fibroplastisolujen toimintaa. Fibroplastisolut aktivoituvat muodostamaan iholle lisää kollageeni- ja elastiinisaäikeitä.

Mikroneulauksella pystytään vaikuttamaan juonteisiin ja ryppyihin, ihon kiinteyteen, arpiin ja pigmenttimuutoksiin. Hoitoa suositellaan kolmen hoitokerran sarjana niin että hoitoväli on 3-4 viikkoa

IN17 Cinderella Peel: Maitohappo pohjainen Tuhkimo- kuorinta, mikä sopii kaikille ihotyypeille. Kirkastaa ihon väriä, tasoittaa juonteita ja ryppyjä, parantaa ihon kollageenin ja elastaanin tuotantoa, tasoittaa pinnallisia arpia ja supistaa ihohuokosia. Maitohappokuorintaa suositellaan sarjahoitona, mutta sopii myös yksittäisenä kirkastavana kuorintana esimerkiksi ennen juhlia.

Uudistuneen kiinteyttävän linjan kotihoitotuottet saatavissa myös hoitolassani!

ONGELMANA EPÄPUHDAS IHO?

IN17 CC Peel: CC- Clear and Calm. CC kuorintaon tarkoitettu akne ja rosacea iholle. Atselaiinihappoa sisältävä kuorinta on tulehdusta ja bakteereja vähentävä sekä rauhoittava. CC kuorintaa suositellaan sarjahoitona, n. kerran viikossa 3-4 viikon ajan.

IHONPUHDISTUSHOITO tehdään kun iho vaatii mekaanista epäpuhtauksien poistoa. Iho valmistellaan timanttihionta- tai entsyymikuorinnalla. Mekaaninen puhdistus suoritetaan. Iho viimeistellään asianmukaisilla rauhoittavilla tehoaineilla ja naamiolla. Hoidon kesto on 50-60 min.