Kasvohoito

PERUSKASVOHOITO sisältää kaikki klassisen kasvohoidon toimenpiteet, kuten kuorinta, ihon tarvitsemat tehoaineet, hieronta ja naamio. Tämä kasvohoito muokkautuu aina asiakkaan ihon tarpeiden mukaiseksi. Niinpä se onkin mainio valinta myös lahjakorttiin!

Hoidon kesto n. 1h 15min.

ULTRAÄÄNIKASVOHOITO: Kuten edellä, mutta kasvohieronnan tilalla annetaan 20 min. ihoon stimuloivasti vaikuttavaa ultraääntä. Ultraäänihoito myös tehostaa tehoaineiden imeytymistä ihoon.

MIKRONEULAUS: Kaikkiin kasvohoitoihin voidaan lisätä mikroneulaus. Mikroneulain on ENVIRON-ihonhoitosarjan kehittäjän, Dr. Des Fernandesin, innovaatio jonka avulla tehostetaan huomattavasti aineiden imeytymistä ihon syvinpiin kerroksiin. Mikroneulain on aina henkilökohtainen. Asiakas voi ostaa sen hoitolastani kotiin. Kotona mikroneulainta voi käyttää jopa päivittäin tehostamaan ihon kotihoitoa. Tullessaan seuraavaan kasvohoitoonsa asiakas ottaa mikroneulaimen mukaansa, jotta voimme suorittaa neulauksen myös kauneushoitolassa tehtävän kasvohoidon yhteydessä. Mikroneuluksella saadaan aikaan pienenpieniä kanavia ihon päällimmäiseen eli kuolleeseen  ihosolukerrokseen, jolloin kasvohoidossa käytettävät tehoaineet imeytyvät ihoon todella tehokkaasti! Ihon päällimmäinen, kuollut kerros on kaikkein vaikein ohitettava ihonhoitoaineiden kannalta.

SOTHYS –ERIKOISKASVOHOIDOT: Ranskalaisesta SOTHYS –ammattilaiskosmetiikkasarjasta löytyy mitä innovatiivisempia kasvohoitoja ihosi erilaisia tarpeita täyttämään.

HYDRA 3Ha HYALURONIC ACID: Hoidon tavoitteena on kosteuttaa ja häivyttää ikääntymisen merkit. Supertehokas erikoishoito yhdistää kolmivaikutteisen hyaluronihappotrion ja miellyttävän pehmeät koostumukset, joiden ansiosta ihosta tulee täydellisen kosteutettu.

P3. TRI-COMPLEX:Uusi erikoishoito ikääntymistä vastaan. 1,5 tunnin tehokas erikoishoito suojaamaan ihoasi ikääntymisen ongelmilta: juonteet ja ihon veltostuminen.

Tämä taidokkaasti suunniteltu kiinteyttävä erikoishoito, kuten muutkin Sothys erikoishoidot, tarjoaa yhdistelmän tehokkaita täsmätuotteita ja rentouttavaa hierontaa. Viiden hoitovaiheen ja jopa kahdeksan ammattituotteen yhdistelmä takaavat tuttuun tapaan Sothys hoitotehokkuuden, täydellisen rentoutumisen ja näkyvästi nuorekkaamman ihon.

INFUZION-SYSTEM -täyteainehoito ilman pistoksia: Täyteaineena käytettävä hyaluronihappo imeytetään ihoon galvaanisen sähkövirran avulla, jolloin aine imeytyy ihoon tasaisesti ja saa ihon tuntumaan kiinteältä ja näyttämään säkenöivän kirkkaalta ja nuorekkaalta

IN17 Cinderella Peel: Maitohappo pohjainen Tuhkimo- kuorinta, mikä sopii kaikille ihotyypeille. Kirkastaa ihon väriä, tasoittaa juonteita ja ryppyjä, parantaa ihon kollageenin ja elastaanin tuotantoa, tasoittaa pinnallisia arpia ja supistaa ihohuokosia. Maitohappokuorintaa suositellaan sarjahoitona, mutta sopii myös yksittäisenä kirkastavana kuorintana esimerkiksi ennen juhlia.

Uudistuneen kiinteyttävän linjan kotihoitotuottet saatavissa myös hoitolassani!

ONGELMANA EPÄPUHDAS IHO?

IN17 CC Peel: CC- Clear and Calm. CC kuorintaon tarkoitettu akne ja rosacea iholle. Atselaiinihappoa sisältävä kuorinta on tulehdusta ja bakteereja vähentävä sekä rauhoittava. CC kuorintaa suositellaan sarjahoitona, n. kerran viikossa 3-4 viikon ajan.

IHONPUHDISTUSHOITO tehdään kun iho vaatii mekaanista epäpuhtauksien poistoa. Iho valmistellaan timanttihionta- tai entsyymikuorinnalla. Mekaaninen puhdistus suoritetaan. Iho viimeistellään asianmukaisilla rauhoittavilla tehoaineilla ja naamiolla. Hoidon kesto on 50-60 min.