Environ

ENVIRON –ihonhoitosarja on kehitetty taistelemaan ympäristön aiheuttamia, erityisesti ilmansaasteiden ja otsonikerroksen ohenemisesta johtuvien UV-säteiden ikäviä vaikutuksia vastaan. Lisäksi nykypäivän kiire, stressi ja yksipuolinen ravinto vaikuttavat ihon kuntoon.

Altistuessaan näille tekijöille ihomme menettää päivittäin vitamiineja, mikä kiihdyttää ihon ikääntymistä. Environin perustaja , maailmankuulu plastiikkakirurgi Dr Des Fernandes, on ollut uraauurtaja A-vitamiinin ja antioksidanttien käytössä suurina, tehokkaina pitoisuuksina jo kahdenkymmenen vuoden ajan. Dr. Fernandes ymmärsi, että tulevaisuuden kosmetiikan tulee sisältää suuret pitoisuudet A-vitamiinia, C-vitamiinia ja muita antioksidantteja, jotta pystyisimme suojaamaan ihomme haitallisilta uv-säteiltä ja ympäristömme muilta vapailta radikaaleilta.

Environ –ihonhoitotuotteet on suunniteltu kaikille ihotyypeille ja kaikenikäisille, naisille ja miehille. Tuotteet valmistetaan vain laadukkaimmista raaka-aineista ja tuoreista, aktiivisista vitamiineista. Ne ovat hypoallergeenisia ja väriaineettomia. Säilöntäaineita ja tuoksuja käytetään vain tarvittaessa.